Компанія «Мегатрейд» стала ексклюзивним дистрибутором Cisco MSLA в Україні

Автор: Пресс-служба "Мегатрейд"

В середині літа компанія «Мегатрейд» оголосила про підписання ексклюзивного контракту на дистрибуцію продуктів програми Cisco MSLA на території України.

Cisco MSLA (Managed Services License Agreement) – це гнучка ліцензійна модель для сервіс-провайдерів. Вона має фіксовану ціну на програмне забезпечення і включає в себе підписку на оновлення, підтримку та навчання. Сервіс-провайдери мають змогу обирати будь-які програмні продукти, доступні в межах моделі MSLA, та сплачувати тільки за те, що реально використовується, при цьому збільшуючи клієнторієнтованість та економічну ефективність бізнесу одночасно за допомогою моделі pay-as-you-go.

На даний момент в світі є всього 4 дистрибутори Cisco MSLA, при цьому український ринок є першим серед країн східної Європи, де буде запроваджуватися ця модель постачання рішень Cisco MSLA. Однією з головних переваг моделі Cisco MSLA є її відповідність глобальній тенденції з трансформації Capex в Opex. Для великих підприємств та маленьких компаній мережеві рішення Cisco в зручному для споживання форматі MSLA-моделі допомагають досягти високої продуктивності, знижуючи витрати і складність операцій. Серед інших ключових особливостей варто зазначити:

• Відсутність платежів за програмне забезпечення, яке не використовується
  • Можливість в будь-який момент збільшити обсяг програмного забезпечення та віртуального «заліза», що використовується
  • Користувач може пустити в обіг невикористані кошти
  • Відтепер для розуміння ефективності ПЗ для компанії клієнта немає необхідності витрачати гроші даремно; запросіть пробний період і, якщо вам не підійде ця модель, ви можете відмовитися
  • Збільшення ARPU, зниження Churn rate

Підписання ексклюзивного дистрибуторського контракту свідчить про великий досвід компанії у сфері дистрибуції програмного забезпечення, про наявність готової команди фахівців в цій галузі та високу оцінку діяльності «Мегатрейд» з боку компанії Cisco.

Дистрибуцію Cisco MSLA компанія «Мегатрейд» буде здійснювати через сервіс-провайдерів та зареєстрованих партнерів Cisco. За більш детальною інформацією звертайтесь до нас за адресою msla@megatrade.ua.